Hoe licht te reizen

Niet alleen mensen houden van het gemak van draadloze muziek overal. Een groeiend aantal mensen gebruikt hun smartphone om naar muziek te luisteren, of er nu een ingebouwde flashdrive bij zit of niet. Mensen die vaak reizen, plaatsen bijvoorbeeld vaak hun smartphone in hun AirPods en luisteren het afgelopen weekend naar muziek terwijl ze Parijs, Londen of New York verkennen. Met de AirPods en de draadloze oplaadhoes is het nu mogelijk om licht te reizen en toch aangenaam verbonden te zijn.

De mensen die reizen voor hun plezier zullen waarderen dat de lussen die door de AirPod’s draadloze oplader kunt u uw telefoon en beats op hetzelfde moment. Blackberry telefoons waren beroemd om hun vermogen om te blijven draaien voor de langste hoeveelheid tijd, en mensen namen deze noodzaak zeer lichtvaardig. Zoals u zich misschien kunt voorstellen, was het relatief gemakkelijk om rond te draaien op de banen van pretparken. Je zou kunnen denken dat deze replica van die ouderwetse technologie ook zelfbewust is? Wel, helemaal niet! Hij is eigenlijk heel gemakkelijk te hanteren omdat hij heen en weer kan draaien tussen verschillende hoeken.

Mensen vergeten vaak hun muziekspeler bij zich te hebben. Met de AirPod case, bent u voorzien van een beetje vaste padding rond het geval om het scherm en de iPod binnen te beschermen. Je kunt ze gemakkelijk in je handtas of tas stoppen, of je kunt ze gewoon bij je hebben, afhankelijk van waar je naar wilt luisteren. Als je op reis bent, heb je alle tijd om naar je muziek te luisteren. Airpods 2 case kopen

De AirPod is ook perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Als je een voetbal moeder, of een jonge professional die schrijft over veel lawaai, je bent waarschijnlijk op je best als je met een kwaliteit hoofdtelefoon en een AirPod. Sommige mensen raken snel verveeld als ze een hoofdtelefoon bij zich hebben, en de individuele volumeregeling maakt het mogelijk om je eigen ervaring te hebben met het horen van alle verschillende geluiden.

De individuele volumeknoppen zijn ook geweldig in die zin dat ze voorkomen dat tinnitus uw muziek volledig ruïneert. Sommige mensen hebben tinnitus, maar het bevindt zich meestal buiten hun gehoorgang, als ze slapen of als ze reizen. De binaurale beats dringen de gehoorgang binnen en geven soms het gevoel dat er twee oren bij betrokken zijn.

De winter is een geweldige tijd om je AirPods.cases te krijgen. Veel winkels zullen ze in december in de uitverkoop hebben, net als Black Friday, voor goedkope prijzen. Je kunt ook heel goede deals vinden op de tweedehandsmarkt.