Hoe kiest u de beste webbouwer

 

webdesignIk begin het proces met een volledige analyse van de functies van de site en wat het eindproduct in zijn geheel moet zijn.

I.- een overzicht van de functies en hun relatieve belang

II.- de kenmerken van de functies. Deze kenmerken verschillen van site tot site; elke site heeft meer dan een dozijn kenmerken die verschillen van deze lijst – vaak een twintigtal of meer voor een eenvoudige site. Ik begin met het opsommen van enkele van de functies van mijn eigen persoonlijke site. Wat ik geef zijn de dingen die ik heb onthouden, uitgewerkt, en uitgeprobeerd op sites in het verleden.

I_______ Hun werklozen, een beperkingen verbinding met andere banen, bedrijven reageerden op deze informatie, oplossingen, en andere oplossingen om veel problemen te voorkomen en de praktijk die ons leidt tot de “lange lijst” van functies die van essentieel belang zijn.

III.- we krijgen de basislijsten van functies, maar we moeten er ook voor zorgen dat onze webbouwer uw site niet in de resultaten van zoekmachines laat verschijnen. Dit vergt veel onderzoek en hard labeur. Ik vind het moeilijk om onze reputatie als betrouwbare leverancier van web-gebaseerde oplossingen hoog te houden. Bovendien is Google een belangrijk onderdeel van onze business. Zonder een sterke aanwezigheid in zoekmachines zullen gebruikers onze producten niet kopen. We moeten ook de navigatie en de algemene structuur van onze site kennen, aangezien onze website in alle omstandigheden moet werken, niet alleen in onze doelmarkt.

IV.- Vervolgens komt een beschrijving van kenmerken op basis waarvan we waarschijnlijk op zoek zijn naar enige verandering, op een website, op de gehele website. Deze nemen meestal de vorm aan van technische diensten, bijvoorbeeld het wijzigen van de database van de site en de architectuur van de site. Mobiele site stijl veranderingen en de algehele groei van het bedrijf.

We moeten hier voorzichtig zijn, want onze eigen mening over wat het beste is, kan net zo ver afwijken van die van onze klanten. Als we onze eigen website hebben gemaakt op basis van de tools die we denken nodig te hebben, en we denken dat dit de laatste versie is van het beste ontwerp, dan weten we dat dit de manier is waarop we ons web moeten hebben. We zijn het gewoon niet eens met de juiste ontwerp principes normen.

Wanneer we klaar zijn met verklaringen van onze aangepaste web-stijl eisen en begrijpen ze tot ons uiterste, moeten we kiezen voor de functies die we willen een site te verwezenlijken. Vervolgens moeten we functies toevoegen die een puzzel zullen zijn als we niet weten hoe we ze moeten doen.

Het is belangrijk – als u niet helemaal zeker bent van uw eigen bedrijfsmodel – om iemand in de arm te nemen die weet hoe uw bedrijf werkt, ook al is hij geen expert naar de maatstaven van vandaag. Iemand die uitstekend bronmateriaal kan produceren en kennis heeft van elektronische typografie en het volledig ge├»ntegreerd en gemakkelijk gebruik van tekstverwerkingsapparatuur en databases, zal uw basiswebbouwer snel in staat stellen de basisvereisten van een succesvolle website af te handelen.

Onze belangrijkste zorg tijdens de ontwikkeling = wij vertrouwen erop dat onze eisen en de webbouwer harmonieus zullen werken, zoals het hoort.

In het volgende artikel in deze serie, zal ik wat onderzoek doen dat aangeeft waar je een goede kwaliteit webbouwer kunt vinden, en hoe je de beste kunt kiezen. Tot dan, als je weet hoe je je website bouwer moet gebruiken, is dat alles. Als je nog steeds een technisch ‘savvy’ persoon nodig hebt om het harde werk te doen, kun je nog steeds je web bouwer kiezen.

RESOURCES postageclick.com

Lees meer:

Webshop laten maken

Website laten bouwen

Webdesign bureau

Webdesign

Webwinkel laten maken

Website laten maken