Hoe ontwerp je een Web Designer

Website laten maken Zeeland

Een Web Designer is nodig voor één ding en slechts één ding. Als Website Designer is hij nodig voor het ontwerpen van websites die aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn. Aangezien dit het internettijdperk is, hebben we precedenten die al online zijn. Een internetgebruiker hoeft dus geen tijd te besteden aan aantrekkelijke afbeeldingen; het enige wat hij hoeft te doen is een antwoord op een vraag intypen, op de muis klikken, inloggen en voila.

Dit is wat een Website Designer doet. Hij is de persoon die het algemene uiterlijk, de structuur, de inhoud, de navigatie en de technologie van een website moet ontwikkelen. Zijn expertise ligt op de volgende factoren:

1. Gebruik laten maken van de modernste technologieën voor het ontwerpen en ontwikkelen van de site.

2. Ervoor zorgen dat het eindproduct eenvoudig te gebruiken en te navigeren is.

3. Web Design is een creatieve baan. Om aantrekkelijke websites te ontwerpen, concurreert de Web Designer zichzelf. Zelfs als de concurrent niet de beste is, is de website toch mooi.

4. Als Website Designer is hij ook geen schrijver. De eerste is om de visie van de klant of de organisatie tot werkelijkheid te brengen en de tweede is om het zeer aantrekkelijk te maken, zodat meer en meer gebruikers het vaker bezoeken. Als schrijver heeft hij te maken met meer creatieve processen. Hij moet ook een keuze maken tussen woorden om een verhaal te vertellen.

5. Net als bij de Web Designer, hoewel de klanten de pixelwereld domineren, nemen zij nog niet de uiteindelijke beslissing. Bijvoorbeeld, als Web Designer, kiest de klant wat er goed uitziet. Dus, als de klant vertrekt, zal de Web Designer een ander werk voor de klant voorbereiden. Op dezelfde manier kan de klant de Web Designer vertellen wat hij wil, en de Web Designer kan dan de mogelijkheid hebben om het idee te corrigeren of er iets aan te veranderen.

6. Web Designers hebben de mogelijkheid om op maat gemaakte of kant-en-klare templates te ontwerpen, en leren door het keer op keer te doen. Bovendien ontwikkelen wij een Website Designer op basis van de behoeften van de klant.

7. Web Designers moeten een aantal basisregels volgen om in de betrokken graad te komen, vanaf de basis.

a. Zorg ervoor dat het lay-outontwerp geen kaarten, keuzerondjes of andere drukelementen bevat.

b. Zorg ervoor dat belangrijke elementen bovenaan op de kaart staan.

c. De hoogte en de breedte van de kaart moeten in pixels worden uitgedrukt.

d. De bestandsnaam van het bestand (of het websiteadres) moet passend zijn.

e. Er zijn pagina’s met Lettertype, schuilplaats, verschil van lettertype en de grootte van elk lettertype.

f. Scripts en grafische elementen moeten zo weinig mogelijk worden gebruikt.

g. Rijke lettertypen mogen alleen voor een specifiek doel worden gebruikt.

Er zijn een paar belangrijke punten om te overwegen bij het ontwerpen van een site voor het doel van e-commerce.

1. E-commerce Bestellingen: Volg deze strikt op:

1. De Klant moet zijn bestellingen in een oogwenk online verkrijgen. Indien het voor hem niet mogelijk is om effectief te bestellen via een computer, moet de bestelling manueel gebeuren, per telefoon, fax of post.

2. De webdomeinnaam moet een merknaam hebben, moet pakkend zijn en moet de specifieke categorie van informatie op de webpagina aangeven.

3. Pluspunten: plaats het telefoonnummer waar het gemakkelijk kan worden bekeken.

4. Toegang verschaffen aan internationale klanten.

5. De producten of diensten moeten gemakkelijk te vinden zijn. Geef deze informatie op de webpagina, indien mogelijk in het opt-in gedeelte. Dit zal ervoor zorgen dat de website voor iedereen toegankelijk is, ongeacht het tijdstip van hun reactie.

6. Uw inhoud moet duidelijk maar niet ingewikkeld zijn.

7. Gebruik relevante foto’s en afbeeldingen op de site.

8. Het product of de dienst is misschien niet verkrijgbaar in een plaatselijke winkel of thuis. De mensen zullen dus een bestelling op de website moeten plaatsen.

9. Geef de klanten een idee van wat er op de site staat, zelfs als het al beschikbaar is gesteld.

10. Klanten moeten ook een manier aangeboden krijgen om Tweets of Commentaren of kennis en mening over de door u geleverde diensten aan te vragen.

Een goed Web Design staat erom bekend veel klanten en uitgevers aan te trekken. Zij zijn meestal op zoek naar een goed ontwerp. Het draagt ook bij aan het algemene plezier, de toegankelijkheid en de winstgevendheid van de website.