Instagram cursus

Instagram, Social Media, Symbol, Icon, Communication

Het starten van een online bedrijf is een grote stap, maar iedereen begint op dezelfde plek. Als je geen ervaring hebt met het beheren van je eigen zakelijke Instagram-profiel, adverteren en beheer, lijkt dit misschien ontmoedigend. Het is echter niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Laat me iets delen van wat ik heb geleerd als internetmarketeer:

1. Krijg je persoonlijke account! Het openen van uw account is de eerste en zeer belangrijke stap. Gelukkig kun je $ 9,99 betalen voor een gratis proefperiode van 30 dagen en het meeste uit je account halen. Ik raad aan om een ​​soort van zakelijke producten en diensten, zoals e-books, software, muziek, enz. aan uw klanten en bestaande klanten te verkopen. Je kunt ook alles uploaden wat je online wilt delen. Zoek vervolgens naar een online weergavebedrijf zoals CustomBookImages.com en upload uw Instagram-foto's gratis met een mooi watermerklogo dat u als uw merkapparaat kunt gebruiken. Eén advies: gebruik uw persoonlijke account voor uw persoonlijke doeleinden. Als uw bedrijf moet worden gebouwd op een openbare/community-site zoals Instagram, ziet uw persoonlijke account eruit als een kleine niche. Foto's tonen kunst, en geen echte zaken.

2. Haal het meeste uit je Instagram-account. Of je nu je kleine bedrijf online promoot, of commerciële diensten en producten, je hebt heel wat opties bij het posten op je persoonlijke profiel. Ontdek de mogelijkheden om uw investering te maximaliseren door ten minste 3-5 unieke en waardevolle foto's te uploaden, alleen voor uw profiel. Het plaatsen van opmerkingen, commentaar op de ideeën van anderen, waarschijnlijk meer dan dat, zal nuttig zijn voor uw merk en imago.

3. Maak een bladwijzer van de belangrijkste bedrijfswebsites en andere online netwerkprofielen. Of je nu een Twitter-account, Facebook, LinkedIn hebt, je bedrijf is uniek. Als de website van uw bedrijf niet op Google staat, missen ze een groot deel van het verkeer. Hoewel het onmogelijk is om de website van uw bedrijf toe te voegen aan Google, kunt u uw paginarangschikking eenvoudig verhogen door uw websites één voor één te bookmarken op Google. Het toevoegen van uw bedrijfslogo samen met "kaarten", berichten voor grote groepen trefwoorden op uw pagina. Iedereen kan genieten van mond-tot-mondreclame voor uw website.

4. Houd het up-to-date. Instagram Open de hele tijd subtags. Je kunt jezelf op de hoogte houden door 3-5 nieuwe afbeeldingen voor je berichten per dag te plaatsen. De afbeeldingen zelf worden niet opgemerkt door zoekmachines, maar de tags die u opneemt. Ik heb een kleine knop bij mijn afbeelding geplaatst die aangeeft dat de afbeelding "geladen" is. Door op de knop te klikken, worden mensen doorverwezen naar mijn berichten over nieuwe afbeeldingen die ik zojuist heb geplaatst. Elke nieuwe afbeelding heeft het potentieel om meer paginaweergaven te krijgen – en dat is uiteindelijk een fundamenteel zakelijk element dat ik met u wil delen.

5. Optimaliseer uw inhoud. Instagram Inhoud Wizard. Als je de desktop-desktopversie van Instagram gebruikt, ben je misschien bekend met de smiley, pop-werkbalk. Deze werkbalk is voor het verzenden van opmerkingen over specifieke afbeeldingen. Je knipt de afbeelding en er ontstaat een leuke kleine geanimeerde knop met hun beschrijving. Meteen daarna voegt het tekst toe aan je beschrijving, in feite het pop-effect herhalend. Waarom? Omdat uw aanklikbare afbeeldingen (niet de pop) dienen als een geweldige kans om uw bedrijf daadwerkelijk bij uw klanten te promoten. Bovendien helpen ze om de verkoopconversiepercentages te verbeteren, zowel bij verkopen als bij vragen. Een alternatief voor de pop is om een ​​watermerk in de afbeelding te laten verschijnen, bijvoorbeeld 'Insta@portfolio's. Instagram.com'. Dit geeft uw bedrijf een gematigd middagmeisje, (onmiddellijke blootstelling aan alle "Insta's" die u volgen op Instagram). Terug naar het pop-effect, het is een geweldig hulpmiddel om je volgers te helpen je bedrijf te zien in de afbeelding die je hebt geselecteerd. Dit is een geweldige functie om toe te voegen als u privéfoto's hebt ingevoegd in uw bedrijfsvideoprogramma. Uw afbeeldingen moeten altijd "blockers" zijn! Herken wie ze zijn, en behalve alle Twitter-foto's die je identificeren. Houd uw afbeeldingen zo consistent mogelijk. Als uw afbeeldingen allemaal tegelijk een nieuwe afbeelding gebruiken en helemaal GEEN animatie, zal Google dit niet opmerken. Houd uw afbeeldingen zo consistent mogelijk. Als uw afbeeldingen allemaal tegelijk een nieuwe afbeelding gebruiken en helemaal GEEN animatie, zal Google dit niet opmerken. Houd uw afbeeldingen zo consistent mogelijk. Als uw afbeeldingen allemaal tegelijk een nieuwe afbeelding gebruiken en helemaal GEEN animatie, zal Google dit niet opmerken.

6. Voeg uw links toe. Zoals hierboven vermeld, moet elke afbeelding "blocker" zijn om te voorkomen dat Google uw informatie over die afbeelding oppikt. Dit is ook een kans voor u om links te plaatsen naar uw andere sociale netwerkprofielen, zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Blogs en uw Instagram-account. Dit gaat veel verder dan alleen een link terug naar uw website. Nu worden al uw positieve netwerken naar uw site gebracht. De hele online community ziet uw merk, diensten en producten en programma's – van wie houdt u? Mensen klikken vaak op links voor beschrijvingen die de bedrijfsnaam vertrouwen, in plaats van op "ga hierheen" te klikken. Unclickthrough-optie.