Wat je kunt verwachten als je begint met je voorbereiding voor een evenement

evenementen

Dus, je leeft al vijf jaar of zo met een slechte knie. Je wist dat hij slecht was, je wist precies waar hij zat, en toch heb je er niets aan gedaan. Nou, een evenementen coördinator kan je helpen.

Wat kun je verwachten als je begint

Als je je voorbereidt op een evenement, zijn er een aantal dingen die je niet meer moet doen en waarvan je het gevoel hebt dat het zo goed mogelijk is. Deze omvatten:

1. Niet werken met een zieke of gewonde cliënt

2. Nalaten zich van tevoren voor te bereiden

3. Proberen te haasten

4. Beschikbaar voor zeer weinig tijd

5. Niet doorzetten

Je bent geen eigenaar van de gezondheid van je klant. Als u niet goed zorgt voor het marketingplan, de functies en de informatie van uw cliënt, bent u er geen eigenaar van.

Nou, maak je geen zorgen. We gaan al die dingen nu doen!

1. Niet werken met een zieke of gewonde cliënt.

Hoe druk je het ook hebt, je MOET ervoor zorgen dat je niet meer dan 5 minuten bezig bent met een zieke of gewonde klant. Dit soort klanten zijn in staat om sneller te herstellen en zij zijn degenen die uw bedrijf zal komen en meer betalen voor, omdat je de tijd genomen om het te doen goed de eerste keer.

2. Niet werken om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om een evenement te plannen.

Zorg ervoor dat je gedetailleerde informatie hebt voordat je een evenement gaat plannen. Je kunt uitzoeken hoeveel mensen er op het feest moeten komen, wat voor muziek er gedraaid moet worden, zorg dat er genoeg papier en potloden zijn en neem snacks mee. Ja, ik zei het… snacks.

De reden waarom ik dit zeg is dat we evenementen vaak zo gehaast mogelijk plannen. Ons doel is om zo veel mogelijk op tijd te zijn, maar we nemen niet de tijd om ervoor te zorgen dat we alle juiste informatie hebben die we nodig hebben om onze planning goed uit te voeren.

3. Proberen de verloren tijd in te halen.

Nogmaals… je wordt niet betaald om op tijd te zijn. Weet je hoeveel mensen we vangen onszelf met over-plannen? Werkt u ook hard aan het plannen van evenementen en dan ontdekken dat we de datum moeten veranderen, de locatie moeten veranderen of een extra gast moeten laten komen om op tijd te zijn?

Nu, je kan zeggen dat is gewoon een “probleem”, maar ik heb het al vaak genoeg meegemaakt. Het kost ons ALLEEN maar geld om de dingen NIET te doen zoals we ze wilden doen.

4. Opties, opties, opties.

Heb je ooit een film gezien waar iemand “test” op het toetsenbord typt en dan “Gevaar!” roept? Natuurlijk niet, want die persoon heeft dat helemaal niet gedaan. Hun computer werd gewoon per ongeluk geïnterpreteerd. Met uw gezondheid – uw “toetsenbord” werkt niet goed en het moet worden gerepareerd voordat het erger wordt.

Helaas werken die “sleutels” meestal niet… je moet het helemaal opnieuw doen! Dat is natuurlijk tenzij je een dokter hebt die weet wat hij doet en de dingen correct kan repareren… EN dat kunnen ze meestal wel… dat kost je geld om het te laten doen… en dan kom je erachter dat de reparatie niet blijvend of efficiënt is.

Na verloop van tijd, zal uw bedrijf eronder lijden.

5. Geen diversiteit in uw opties.

Als je voortdurend probeert uit te vinden wat werkt en wat niet, dan is je praktijk BINGING.

Het is net als het verkeer… ‘s morgens is het best, ‘s middags is het best, ‘s avonds is het best… en door het spitsuur kom je echt te laat op je werk op een hele goede dag…

Het hoeft niet zo te zijn…

Het is te gemakkelijk om je te vervelen op kantoor en nog maar een knopje om te zetten. En dan de volgende week gebeurt het weer… waarom? Niemand vertelt je wat je overdag moet doen, behalve de voorgeschreven programma’s.

Maar misschien is het jouw kantoor… misschien kom je niet weg met het drukken op knoppen. Laten we het eerst toegeven… we kunnen dezelfde medicijnen voorschrijven voor dezelfde aandoening. Echter, de dag dat je besluit een aandoening een beetje anders te behandelen… wordt dat ineens MINDER waarschijnlijk.

Maar misschien is het wel …. wat was dat? Laten we serieus zijn… we kunnen niet allemaal dokter worden. Er is te veel variatie in specialiteiten en vakgebieden, we diversifiëren en proberen iets nieuws. Laten we zeggen…. Ik ben psycholoog en schrijf hetzelfde medicijn voor als u tegen depressie… maar uw patiënt WIL iets anders.

Dat verandert de vergelijking. Laten we zeggen…. Ik schrijf een medicijn voor dat helpt, maar alleen bij depressie gerelateerd aan jouw symptomen van depressie. Ik weet dat het helpt…

Lees meer:

Game event 

Game evenement 

E sport